Ο έρωτας είναι θέμα φυσικής, ο γάμος είναι θέμα χημείας.

Αλέξανδρος Δουμάς υιός, 1824-1895, Γάλλος συγγραφέας
Στον αέρα βρίσκεται από σήμερα το βίντεο με τα backstage από τη φωτογράφηση της Δούκισσας Νομικού στη Σύρο για τις ανάγκες του νέου περιοδικού με την υπογραφή του Συριανού Βαγγέλη Περρή, το οποίο θα διανέμεται δωρεάν στην Αθήνα, τη Σύρο και στα πλοία.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια του Ant1 φωτογραφήθηκε πριν από μερικούς μήνες στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων με μοναδικές δημιουργίες της μεγαλύτερης εταιρείας νυφικών στην Ελλάδα “Sposa Moda”. Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε στην Ερμούπολη, στην Ποσειδωνία, στην Άνω Σύρο και σε άλλες περιοχές του νησιού.

Όπως μπορεί να δει κανείς από το βίντεο, παρά το έντονο κρύο, η Δούκισσα Νομικού φωτογραφήθηκε λαμπερή και χαμογελαστή, απολαμβάνοντας άλλη μία συνεργασία με τον καλό της φίλο Βαγγέλη Περρή, ο οποίος είναι και ο λόγος των τακτικών επισκέψεών της στη Σύρο.

Παρά το έντονο κρύο, η Δούκισσα Νομικού, πάντα λαμπερή και χαμογελαστή φωτογραφήθηκε σήμερα στα σκαλιά του Δημαρχείου στην πλατεία Μιαούλη, καθώς και στα σοκάκια της Ερμούπολης.

Στόχος της ομάδας είναι να καταστεί το νησί ιδανικός προορισμός για όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το γάμο τους μακριά από τη μεγαλούπολη και κυρίως στην ζεστή αγκαλιά της αρχοντικής και απαράμιλλα σαγηνευτικής Σύρου.

Subscribe to newsletter

& be informed about news & offers